Szegedi Kerékpáros Sport Club

Szegedi Kerékpáros Sport Club - szksc.hu

Feliratkozás a hírlevelünkre

Bemutatkozás

Mottónk: Vevőközpontúság

A vevő igénye a mi mániánk, azaz célunk nem az üzletben felhalmozott készlet vevőre történő rábeszélése, hanem sokkal inkább a vevő igényeinek felderítése, majd az így szerzett információk alapján történő gyors és pontos beszerzés.

Maniac embléma

Maniac embléma

  A Maniac Kerékpárüzletet 2001-ben azért hoztam létre, hogy igényes termékekkel és megfelelő garancia vállalásával mindenkor a vevő valódi igényeinek megfelelő terméket és szolgáltatást biztosítsa. Ami még nagyon fontos küldetésünk: a kerékpáros életforma terjesztése vevőink, barátaink körében.

Kerékpárüzletemben nem csak az adott pillanatban fellelhető termékeket vásárolhatod meg, együtt segítünk NEKED kiválasztani a megfelelő kerékpárt, kiegészítőket vagy akár ruházati termékeket. Számos gyártó és kereskedő katalógusait lapozhatod át, amelyekben mind csak az általunk minőséginek ítélt termékek sora vár Rád.

A kerékpárüzlet másik profilja a szakszerű szervizelés, amely az év bármely időszakában jól jöhet, ha kerékpárod kezdi feladni vagy szeretnéd fejleszteni.

Szegedi Kerékpáros Sport Club

1984 óta kerékpározom a Szegedi Kerékpáros Sport Clubhttp://www.szksc.hu(régen Építők Spartacus) keretében, ezen idő alatt a csapatnál számtalan szervizelési lehetőségben volt részem és az így szerzett gyakorlat nagyban hozzájárul ahhoz, hogy minden szerviz munkát bátran tudjunk vállalni.

Szervizünk tehát több tíz éves tapasztalattal és kerékpárokban való óriási jártassággal vár minden betérő kétkerekűt, hogy gyógyultan vagy megszépülten, azaz csakis jobb állapotban adhassuk vissza gazdájának.

Örülök, hogy ránk találtál.

Remélem, az üzletben vagy a webshopban is találkozunk hamarosan és a kerékpármániánkból sikerül átadnunk valamennyit.

 

Nagy András – Maniac Kerékpárüzlet

www.maniac.hu

www.maniacwebshop.hu

Leave a Reply